0

NOVEXPERT The Instant lifting serum Zpevňující liftingové sérum s kyselinou hyaluronovou 30 ml

Zpevňující liftingové sérum s kyselinou hyaluronovou pro okamžité vyhlazení pleti. 100% přírodní složení. Pro všechny typy pleti.
Více informací
NOVEXPERT
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
911,00 Kč Vč. DPH

(30,37 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVEXPERT The Instant lifting serum Zpevňující liftingové sérum s kyselinou hyaluronovou 30 ml

O značceŠpičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s předními vědci a lékaři. Péče propojující sílu přírody se špičkovými technologiemi a poznatky z dlouholetých výzkumů, vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky nacházející se přirozeně v lidském těle. Jejich účinky jsou již ověřené a podložené. Produkty Novexpert obsahují pouze 100% přírodní látky, které se přirozeně vstřebávají do naší pokožky. Jsou čisté, bezpečné a hypoalergenní. Neobsahují žádné konzervační látky ani látky živočišného původu. Mohou je používat i těhotné a kojící ženy. Značka Novexpert je certifikována společností ECOCERT.Každá řada produktů se vyznačuje svou hlavní látkou, která se přirozeně nachází v našem těle: kolagen, kyselina hyaluronová, magnézium (hořčík), melanin. Řada HYALURONIC ACID s 2 čistými formami kyseliny hyaluronové pro omlazení pleti.PopisZpevňující liftingové sérum s kyselinou hyaluronovou pro okamžité vyhlazení pleti a zpevnění kontur obličeje. Vysoce účinné aktivní látky spolu s kyselinou hyaluronovou pleť zpevní a vyhladí. Díky výtažkům z malin a jablek je pleť dlouhodobě rozjasněná a zářivější již během 14 dnů. Akáciový gel a dužina baobabu pleť krásně vyhladí, kyselina hyaluronová vyplní vrásky. Toto liftingové sérum lze také použít pro cílenou péči proti vráskám v okolí rtů a nosu. 100% přírodní složení. Vhodné pro všechny typy pleti.Hypoalergenní. Bez konzervantů. Bez silikonů. Bez PEG. Neobsahuje složky živočišného původu.VýsledekOkamžitý liftingový účinek. Hladší pleť za 14 dnů.
NOVEXPERT

Parametry

EAN
3661467000483
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NOVEXPERT
Jemně vklepejte konečky prstů do pleti od středu směrem nahoru ke spánkům. Po nanesení liftingového séra můžete ihned aplikovat krém. Po 5 minutách můžete nanést make-up. Používejte ráno a / nebo večer.
Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Bentonite, Acacia Senegal Gum, Caprylic/Capric Triglyceride, Xylitylglucoside, Arginine, Anhydroxylitol, Glyceryl Caprylate, Xylitol, Xanthan Gum, Rhizobian Gum, Adansonia Digitata Fruit Extract, Maltodextrin, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Galactaric Acid, Laminaria Ochroleuca Extract, Biosaccharide Gum-2, Tocopherol, Prunus Persica (Peach) Leaf Extract, Phytic Acid, Punica Granatum Seed Extract, Alcohol, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Seed Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Silybum Marianum Extract, Parfum (Fragrance), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil.

NOVEXPERT The Instant...

911,00 Kč