0

NOVEXPERT Booster Sérum s kyselinou hyaluronovou 30 ml

Booster sérum s kyselinou hyaluronovou. 100% přírodní složení. Vyplňuje vrásky, hydratuje a zjemňuje pleť.
Více informací
NOVEXPERT
Skladem
1 437,00 Kč Vč. DPH

(47,90 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NOVEXPERT Booster Sérum s kyselinou hyaluronovou 30 ml

O značceŠpičková péče o pleť francouzské značky Novexpert byla vyvinuta ve spolupráci s předními vědci a lékaři. Péče propojující sílu přírody se špičkovými technologiemi a poznatky z dlouholetých výzkumů, vývoje v oblasti molekulární biologie a epigenetiky. Jako přísady jsou používány pouze dobře známé přírodní látky nacházející se přirozeně v lidském těle. Jejich účinky jsou již ověřené a podložené. Produkty Novexpert obsahují pouze 100% přírodní látky, které se přirozeně vstřebávají do naší pokožky. Jsou čisté, bezpečné a hypoalergenní. Neobsahují žádné konzervační látky ani látky živočišného původu. Mohou je používat i těhotné a kojící ženy. Značka Novexpert je certifikována společností ECOCERT.Každá řada produktů se vyznačuje svou hlavní látkou, která se přirozeně nachází v našem těle: kolagen, kyselina hyaluronová, magnézium (hořčík), melanin. Řada HYALURONIC ACID s 2 čistými formami kyseliny hyaluronové pro omlazení pleti.PopisBooster sérum s kyselinou hyaluronovou pro dehydratovanou pleť s jemnými vráskami, která ztrácí elasticitu. Hlavní aktivní látka pro estetickou medicínu, kyselina hyaluronová, je nyní dostupná v tomto vysoce koncentrovaném séru. Booster sérum obsahuje 4 velikosti kyseliny hyaluronové pro zesílení jejího účinku v různých epidermálních vrstvách pleti. Sérum vyplňuje vrásky, hydratuje a zjemňuje pleť. Lze aplikovat také cíleně: vějířkovité vrásky na vnějších stranách očí, vrásky v okolí rtů ... a/nebo příležitostně: před večerní akcí, cestou letadlem … 100% přírodní složení.Celkové množství kyseliny hyaluronové obsažené v této lahvičce odpovídá množství 20 injekcí kyseliny hyaluronové obecně používaných v estetické medicíně.Hypoalergenní. Bez konzervantů. Bez silikonů. Bez PEG. Neobsahuje složky živočišného původu.VýsledekJiž po prvním použití je pleť pružnější. Vrásky jsou vyplněné již za 28 dnů.
NOVEXPERT

Parametry

EAN
3661467001190
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NOVEXPERT

Aplikujte 2 až 3 kapky denně na celou tvář a krk. Booster sérum lze použít samostatně nebo před běžnou péčí. Péči lze nanést ihned po aplikaci séra. Po 5 minutách můžete nanést make-up. Používejte ráno a / nebo večer.

Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Sodium Lactate, Sodium Hyaluronate, Parfum (Fragrance), Sodium PCA, Arginine, Lactobacillus Ferment, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phytic Acid, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Galactaric Acid, PCA Ethyl Cocoyl Arginate

NOVEXPERT Booster Sérum s...

1 437,00 Kč