0

Vagisan HydroKrém 25 g

Nehormonální krém proti vaginální suchosti. Ulevuje od nepohodlí způsobeného suchostí pochvy, jako je pálení, svědění a bolest. Krém neobsahuje hormony ani parfemaci.
Více informací
Vagisan

Velikost balení:

25 g
50 g
Skladem
223,00 Kč Vč. DPH

(8,92 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vagisan HydroKrém 25 g

Na rozdíl od jiných přípravků proti suchosti poševní sliznice se jedná o skutečný krém, nikoliv gel (na vodní bázi). Přípravek má dvojí účinek: sliznici pochvy a zevních intimních partií zvlhčuje a současně vyživuje lipidy (tuky). Výhody HydroKrému Vagisan: Neobsahuje hormony. Ulevuje od svědění, pálení a pocitu suchosti. V případě potřeby jej při vaginální suchosti lze použít jako lubrikant. Pečuje o pochvu a udržuje ji vláčnou. Dodává hydrataci a vyživující lipidy. Díky obsahu kyseliny mléčné udržuje hodnotu pH 4,5.
Vagisan

Parametry

EAN
4048882676780
4048882676780
Cesta podání
Vaginální
Léková forma
Krém
Velikost balení
25 g
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Vagisan HydroKrém je určen k aplikaci do pochvy ( pomocí aplikátoru) a na vnější intimní partie. K nanesení do pochvy použijte do poloviny naplněný aplikátor, který zavedete do pochvy , nejlépe před spaním. Krém byste měla aplikovat každý den. Po zlepšení příznaků můžete četnost aplikací podle potřeby snížit. Během používání se doporučuje nosit slipové vložky. Pro ošetření vnějších intimních partií a poševního vchodu lze Vagisan HydroKrém v případě potřeby používat několikrát denně přímo na pokožku. Použití během těhotenství (bez aplikátoru) a kojení je možné. Vagisan HydroKrém lze použít také jako lubrikační krém pro usnadnění pohlavního styku.
Aqua, Benzyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Lactic Acid, Octyldodecanol, Polysorbate 60, Sodium Lactate, Sorbitan Stearate.
Nepoužívejte při známé přecitlivělosti nebo alergii na kteroukoliv složku krému. Krém by se neměl používat bezprostředně po porodu. Aplikace přípravku Vagisan HydroKrém se nedoporučuje ani při výskytu vaginální infekce (např. vaginální mykózy), v tomto případě se poraďte se svým lékařem. Neobsahuje žádné spermicidní látky (tzn. látky, které zabíjejí spermie), a proto nechrání před nechtěným otěhotněním.

Vagisan HydroKrém 25 g

223,00 Kč