0

Hydrofemin Plus vaginální gel 7x5 g

Vaginální gel s kyselinou hyaluronovou, mléčnou a vitaminem C. Je vhodný k léčbě příznaků suché vagíny a k obnovení kyselého vaginálního pH. 7 aplikátorů pro jednorázové použití.

Více informací
Hydrofemin
Skladem
314,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Hydrogemin Plus vaginální gel podporuje regeneraci vaginální sliznice, chrání tkáně, zmírňuje příznaky vaginální atrofie (svědění, pálení, otok, zarudnutí, pocit diskomfortu při pohlavním styku) a obnovuje přirozený fyziologický stav vaginální sliznice po gynekologické operaci. Pomáhá obnovit kyselé vaginální pH, čímž přispívá k udržení normální vaginální mikroflóry a brání tak vzniku vaginálních infekcí.

Hydrofemin

Parametry

EAN
5995327177410
5995327177410
Cesta podání
Vaginální
Léková forma
Gel
Velikost balení
35 g
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Při potížích aplikujte jednu dávku vaginálního gelu večer pomocí aplikátoru do vaginy. Doba používání závisí na zlepšení příznaků. V případě potřeby je možné také dlouhodobé používání. Nepřetržitá léčba nemá trvat déle než 30 dní.
Kyselina hyaluronová, kyselina mléčná a kyselina askorbová (vitamín C). Neobsahuje parabeny.
Při potížích aplikujte jednu dávku vaginálního gelu večer pomocí aplikátoru do vaginy. Doba používání závisí na zlepšení příznaků. V případě potřeby je možné také dlouhodobé používání. Nepřetržitá léčba nemá trvat déle než 30 dní. Zdravotnický prostředek. Čtěte pečlivě návod k použití a informace o bezpečném používání.

Hydrofemin Plus vaginální...

314,00 Kč