0

Gynocaps S.R. 2 vaginální tablety

Ulevuje od nepříjemných příznaků vaginálních infekcí jako je svědění, pálení, výtok a působí jako prevence proti opakovaným obtížím. První vaginální probiotikum k regeneraci vaginální mikroflóry.
Více informací
GYNOCAPS
Skladem
272,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Gynocaps Vaginální tablety sřízeným postupným uvolňování, probiotik a prebiotik. Obsahují vaginálního probiotika (Lactobacillus casei Döderlein) a prebiotika v unikátním složení Lcr Regenerans. Podporují přirozené pH, které působí proti bakteriim, virům a kvasinkám. Ulevuje od výtoku, pálení a svědění, vitváří prostředí pro zdravou poševní mikroflóru. Působí preventivně proti opakování potíží. Přípravek je vhodné užívat při perorální antibiotické léčbě, vaginálních obtížích, po použití vaginální antibiotické či antimikotické léčbě. Během léčby je možné mít sexuální styk, ale použití kondomů, spermicidů či latexových pesarů se nedoporučuje, kvůli možnosti jejich prasknutí či inaktivace.
GYNOCAPS

Parametry

EAN
3700244200705
3700244200705
Cesta podání
Vaginální
Léková forma
Vaginální kapsle
Velikost balení
2 ks
Určeno pro
Ženy
Věk od
2
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Pro všechny ženy fertilního věku
Lyofilizovaná kultura kmene Lactobacillus casei varieta rhamnosus Döderlein obsahuje minimálně 10 na 9. bakterií v 1 g (876,9 mg Lcr Regenerans).

Gynocaps S.R. 2 vaginální...

272,00 Kč