0

ROSALGIN Easy 140 mg vaginální roztok 5 lahviček

Roztok k výplachům při zánětu pochvy a blízkého okolí. Používá se k běžné hygieně ženských pohlavních partií nebo i v poporodním období.
Více informací
ROSALGIN
Skladem
307,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Rosalgin Easy jsou předpřipravené lahvičky roztoku, který ulevuje od pálení, svědění, bolesti a vaginálního výtoku. Používá se k oplachům a výplachům při léčbě zánětlivých projevů v pochvě, děložním hrdle a ve vnějším okolí pohlavního ústrojí. Podle potřeby se používá i k běžné ženské hygieně nebo před a po gynekologických zákrocích či po porodu. Lék Rosalgin Easy působí na kvasinkové i bakteriální infekce a lze ho použít pro rychlou úlevu od akutních obtíží ještě před návštěvou lékaře. Zároveň zachovává přirozenou mikroflóru a podporuje prospěšné laktobacily.\n Výplach benzydaminem je vhodný také v kombinaci s další léčbou včetně antibiotik.
ROSALGIN

Parametry

SUKL název
ROSALGIN EASY 140MG VAG SOL 5X140ML
SUKL kód
0188155
EAN
8594044141611
8594044141611
Cesta podání
Vaginální
Léková forma
Roztok
Velikost balení
5 ks
Určeno pro
Pouze pro ženy, pro děti
Věk od
Od 15 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Indikační skupina
Gynaecologica
Vždy používejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistá, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem. Přípravek se k léčbě zánětlivých onemocnění obvykle používá jednou nebo dvakrát denně. V případě zánětlivých onemocnění používejte bez porady s lékařem přípravek nejvýše 7 dní. Celková délka léčby u zánětlivých onemocnění je maximálně 14 dní. Při běžné ženské hygieně a při hygieně během šestinedělí se přípravek používá pravidelně či nepravidelně podle potřeby. Pokud nedojde k ústupu nebo zmírnění příznaků nemoci po 7 dnech léčby nebo se Váš stav zhorší, vyhledejte lékaře. Lahvičky jsou určeny k jednorázovému použití. Vaginální roztok lze použít přímo, pokud však chcete roztok vlažný, stačí ponořit uzavřenou lahvičku na několik minut do teplé vody.
Léčivou látkou je benzydamini hydrochloridum. Jedna dávka (140 ml vaginálního roztoku) obsahuje benzydamini hydrochloridum 140 mg. Pomocnými látkami jsou: benzalkonium-chlorid, dihydrát dinatrium-edetátu, růžová silice (obsahující alergeny: benzylalkohol, benzyl-benzoát, benzylcinnamát, benzyl-salicylát, citral, citronellol, eugenol, farnesol, geraniol, limonen a linalol), ethanol 96% V/V, polysorbát 20, čištěná voda.

ROSALGIN Easy 140 mg...

307,00 Kč