0

MOVIT ENERGY Menopauza premium 60 kapslí

Doplněk stravy Menopauza Premium zajišťuje komplexní podporu komfortu ženy při menopauze a po ní.
Více informací
MOVIT ENERGY
Skladem
297,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Menopauza se projevuje úbytkem ženských pohlavních hormonů s následným vlivem na metabolismus kostí, přeměnu živin, kardiovaskulární systém, močové cesty, psychiku, stav pokožky a další tělesné funkce.n n Účinné látky:n • Izoflavony z jetele a sóji jsou fytoestrogeny, jejichž struktura je podobná ženským pohlavním hormonům. n • Jetel luční přispívá k normálnímu stavu kostí, normální funkci kardiovaskulárního systému a celkovému menopauzálnímu komfortu.n • Ploštičník hroznovitý (Cimicifuga racemosa) přispívá ke komfortu při menopauze, normální činnosti lymfatického systému, kloubů a kostí.n • Extrakt z brusinek přispívá ke komfortu při menopauze, přirozené obranyschopnosti, normálnímu stavu kostí a kloubů. n • Andělika čínská přispívá k normálnímu stavu kloubů a chrupavek, normální funkci krevního systému v souvislosti s transportem kyslíku a normální činnosti urogenitálního systému žen.n • Extrakt ze semen révy vinné přispívá k normální funkci oběhové soustavy a působí antioxidačně v souvislosti s normálním stavem pokožky.n • Medvědice lékařská přispívá k normální činnosti močového měchýře a ledvin a normální hladině cukru v krvi.n • Hořčík přispívá k normálním psychologickým funkcím, normálnímu stavu kostí, zubů, svalů, nervů, elektrolytické rovnováze a přeměně živin. Redukuje únavu.n • Vápník přispívá k normálnímu stavu kostí, zubů a svalů. n • Železo přispívá k normální funkci imunitního systému, redukci únavy a vyčerpání.n • Vitamin B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity, k redukci únavy a vyčerpání, k normální psychice, tvorbě červených krvinek a k podpoře imunity.n • Chrom přispívá k normálnímu metabolismu makronutrientů a k udržení normální hladiny glukózy v krvi.n • Vitamin D přispívá k normálnímu stavu kostí, svalů a zubů. n n Informace pro alergiky: Obsahuje sóju.
MOVIT ENERGY

Parametry

EAN
8594202100702
8594202100702
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Movit Energy
Adresa výrobce
Pobřežní 249/46, 186 00 Karlín, Česká republika
1-2 kapsle denně, důkladně zapijte tekutinou. Užívejte alespoň po dobu dvou měsíců.
Uhličitan vápenatý, plnidlo – mikrokrystalická celulóza, extrakt z květů s 8% obsahem isoflavonů (Trifolium pratense), sójový extrakt s 40% obsahem sójových isoflavonů, oxid hořečnatý, extrakt 4:1 z plodů Vaccinium vitis-idaea, L-askorbová kyselina, extrakt 4:1 z byliny Angelica sinensis, extrakt ze semen Vitis vinifera s 50% obsahem polyfenolů, extrakt 4:1 z listů Arctostaphylos uva-ursi s 10% obsahem arbutinu, Fumaran železnatý, protispékavá látka – stearan hořečnatý, protispékavá látka – dioxid křemičitý, pyridoxin hydrochlorid, extrakt 4:1 z kořene Cimicifuga racemosa, cholekalciferol, pikolinát chromitý, lactobacillus sporogens, obal kapsle (želatina, čištěná voda, barvivo - dioxid titaničitý, karamel).
Přípravek není vhodný pro děti, dospívající dívky, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nedoporučuje se také užívat v případě přecitlivělosti na některou z obsažených složek. Skladujte v suchu a temnu, při teplotě od 4 do 25 °C, mimo přímé sluneční světlo nebo reflektory.

MOVIT ENERGY Menopauza...

297,00 Kč