0

WALMARK Dialevel 60 tablet

Unikátní složení se skořicí a chrómem pro podporu zdravé hladiny cukru v krvi, obohacené o kyselinu alfa-lipoovou. Skořice a chróm pomáhají udržet optimální hladinu glukozy, neboli cukru v krvi. Chróm přispívá ke správné funkci metabolismu tuků, cukrů a bílkovin. (makroživin)
Více informací
WALMARK
Skladem
359,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Dialevel s vysoce kvalitním složením s unikátní kombinací extraktu ze skořice a chrómu pro zdravou hladinu cukru v krvi, obohacené o kyselinu alfa-lipoovou. Účinky: Skořice přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi, Chróm přispívá ke správnému metabolismu makroživin a přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi, Kyselina alfa-lipoová bývá někdy nazývána jako vitamin B13, Walmark Dialevel®: Unikátní kombinace tří aktivních látek (kyseliny alfa-lipoové, extraktu ze skořice a chrómu). Vhodné pro diabetiky, pre-diabetiky v režimu obecných preventivních opatření (dieta, cvičení), osoby s poruchou glukózové tolerance a osoby s nadváhou. Vyrobeno držitelem certifikátu GMP
WALMARK

Parametry

EAN
8596024014298
8596024014298
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark
1–2 tablety denně, nejlépe před jídlem, dostatečně zapít tekutinou. Pro maximální efekt užívejte pravidelně každý den.
Jedna tableta obsahuje kyselinu alfa-lipoovou 200,0 mg, skořici (Cinnamomum cassia) extrakt 18:1 (ekviv. 1000 mg/1 tbl.) 55,6 mg, Chróm 60,0 mcg (150 % DRHP*).
* DRHP = denní referenční hodnoty příjmu
Kyselina alfa-lipoová, látky protispékavé (celulosa, oxid křemičitý, kyselina stearová, stearát hořečnatý, talek, uhličitan vápenatý), extrakt skořice, stabilizátory (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, hydroxypropyl methylcelulosa), barviva (oxid titaničitý, oxid železitý), zvlhčující látka (glycerin), pikolinát chromitý.

 

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

WALMARK Dialevel 60 tablet

359,00 Kč