1

MOVIT ENERGY Probiotika extra strong 90 kapslí

Doplněk stravy obsahuje komplex 11 kmenů laktobacilů a bifidobakterií a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému.
Více informací
MOVIT ENERGY
Skladem
316,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Probiotické (přátelské) bakterie jsou nezbytnou součástí našich střev a označujeme je jako střevní mikroflóru. Střevní mikroflóra zásadním způsobem ovlivňuje imunitu, podílí se na zažívání a trávení, napomáhá vyrábět vitamin B12 a vitamin K a představuje přirozenou bariéru vůči patogenním mikroorganismům způsobujícím infekce. Až 22 miliard CFU v denní dávce. Široké spektrum 11 ověřených a přesně specifikovaných kmenů přátelských bakterií. Vhodné při a po užívání antibiotik. Doporučené při cestování a změně stravy. K doplnění střevní mikroflóry. Pro dospělé a děti od 3 let, vhodný i pro těhotné a kojící ženy.
MOVIT ENERGY

Parametry

EAN
8594202101266
8594202101266
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
90 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Movit Energy
Adresa výrobce
Pobřežní 249/46, 186 00 Karlín, Česká republika
1–2 kapsle denně při jídle. Mikroorganismy jsou schopné přežít různé podmínky v žaludku nebo střevech, avšak jejich přežití je lepší, pokud jsou užité spolu s jídlem jako například ovesnou kaší s nízkotučným mlékem v porovnání s užitím jenom s vodou nebo džusem. Pokud nejste vy nebo vaše dítě schopni kapsli polknout, lze ji otevřít a obsah zamíchat s trochou tekutiny o teplotě do 30 °C.
Probiotický komplex, kyselina L-askorbová, inulin, HPMC kapsle.
Není určeno jako náhrada pestré stravy. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.

MOVIT ENERGY Probiotika...

316,00 Kč