0

CutisHelp Ekzém konopná mast noční 100 ml

Vysoce účinná mast pro zklidnění a regeneraci kůže při projevech ekzému a kožních alergií je vhodná pro intenzivní ošetření během noci a při zhoršených stavech i přes den. Pokožce dodává potřebnou výživu, zvláčňuje ji, vyhlazuje a napomáhá k rychlejšímu odeznění obtíží.
Více informací
Cutis Help
Skladem
345,00 Kč Vč. DPH

(3,45 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

CutisHelp Ekzém konopná mast noční 100 ml

Účinné látky: Extrahovaný konopný olej, včelí vosk, vitamin E, bisabolol. Osoby s velmi citlivou pokožkou mohou zpočátku ojediněle zaznamenat přechodné zčervenání nebo svědění kůže vlivem pronikání bioaktivních látek a s tím souvisejícího intenzivnějšího prokrvení. Tyto příznaky obvykle rychle odeznívají a následně nastává zklidnění obtíží.
Cutis Help

Parametry

EAN
8595218200714
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Mast
Velikost balení
100 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Parenteral
Mast je určena především pro ošetření na noc. Nanášejte na umytou, vyčištěnou pokožku. Při zhoršených stavech vtírejte podle potřeby i během dne.
Mast obsahuje čištěnou bílou farmaceutickou vazelínu, nechemicky extrahovaný olej ze semen konopí setého (Canabis sativa), bezalergenní extrakt heřmánku lékařského, bezalergenní plavený včelí vosk.
Doporučujeme nekombinovat aplikaci produktů CutisHelp s jiným kosmetickým nebo léčebným prostředkem, protože působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takového preparátu. Osoby s velmi citlivou pokožkou mohou po aplikaci ojediněle zaznamenat mírné zčervenání kůže, které během několika hodin odezní.V případě přetrvání této reakce, při vzniku vyrážky nebo déletrvajícího svědění používání ukončete.

CutisHelp Ekzém konopná...

345,00 Kč