0

Spophy Coolant Spray chladící sprej 200 ml

K rychlé úlevě od bolesti při akutním zranění jako například při podvrtnutí kotníku, svalové natažení nebo natržení. Výrazně napomáhá také k redukci otoku a k rychlejší regeneraci poškozených částí pohybového aparátu. Jeho intenzivní chladivý účinek o teplotě -30 až -40 °C vrátí sportovce rychle zpět do hry. Využívá totiž silného účinku negativní termoterapie.
Více informací
Spophy
Brzy skladem
150,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Spophy Coolant Spray má vyšší chladivý účinek než jiné chladivé spreje, díky čemuž jej není nutné aplikovat dlouhou dobu, což výrazně prodlužuje jeho životnost. Díky většímu chladícímu účinku ho lze tak využít ke znecitlivění kůže před aplikací injekcí nebo v rámci drobných chirurgických výkonů.
Spophy

Parametry

EAN
8594202930149
8594202930149
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
200 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Spophy
Aplikujte na kůži nad poškozeným místem ze vzdálenosti 15 cm od pokožky. Aplikuje se 2-3 krát opakovaným nástřikem po dobu 5 vteřin. Neaplikujte dlouho, ani z menší vzdálenosti, aby nevznikly omrzliny. Nepoužívejte na obličej, krk, citlivé oblasti těla nebo otevřené rány. Užívání v těhotenství a během kojení konzultujte s lékařem. V případě potřeby aplikujte opakovaně.
Butan, isobutan, propan.
Při přecitlivělosti může vyvolat alergickou reakci. V případě silného zarudnutí léčené oblasti, při omrzlinách nebo puchýřích, po nadměrném používání spreje a v případě pochybností se vždy poraďte s lékařem. Zabraňte kontaktu s očima a sliznicemi. Neinhalujte sprej. Mimořádně hořlavý aerosol. Tlaková nádoba – uchovávejte mimo dosah tepla, horkých povrchů, otevřeného ohně a jiných zápalných zdrojů. Zákaz kouřit. Nepropichujte ani nespalujte, i po použití. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotám vyšším než 50°C. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Spophy Coolant Spray...

150,00 Kč