0

Rehabiq Bederní opěrka tvrdá válec 28x12,5 cm černá

Ergonomicky tvarovaný válec udržující přirozenou křivku páteře v bederní části zad. Snižuje bolest zad a tlak, který je kladený na meziobratlové ploténky při dlouhém sezení. Vhodná pro osoby s hmotností do 95 kg. Potah je vyroben ze 100% bavlny s antibakteriální a hydrofobní úpravou.
Více informací
Rehabiq
Brzy skladem
711,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Díky dlouhému elastickému popruhu je možné bederní opěrku upevnit téměř ke každé židli či sedačce a vydrží tak na správném místě po celý den. Výplň tvoří PU pěna s certifikací OEKO-TEX STANDARD 100 (testování na obsah škodlivin). Použitá PU pěna splňuje dokonce humánně ekologické požadavky této normy pro dětské výrobky, které mají přísné hodnocení.
Rehabiq

Parametry

EAN
8594180685253
8594180685253
Velikost balení
1 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Rehasport Trade
1. Připevněte bederní opěrku elastickým páskem k opěrce židle nebo křesla tak, aby se nesesunula a držela pevně na jednom místě při sezení. 2. Posaďte se na židli či křeslo co nejblíže k opěradlu. 3. Mírně se předkloňte a umístěte bederní opěrku podélně po celé šířce bederní části zad přibližně ve výšce vašeho pasu. 4. Pomalu se zakloňte a opřete se o opěradlo tak, aby bederní opěrka udržovala po celou dobu sedu stále prohnutá záda v bederní oblasti.
Před vypráním vyjměte z potahu pěnový válec. K čištění používejte běžné prací prostředky. Doporučená teplota pro praní potahu opěrky v automatické pračce je 40 °C, maximální teplota pro čištění je 60 °C. Při žehlení potahu opěrky nepřekračujte teplotu 200 °C.

Rehabiq Bederní opěrka...

711,00 Kč