0

COLFARM Multivitamin max 30 tablet

Colfarm MAX Multivitamin obsahuje kombinaci 20 vitaminů a minerálů obohacených o extrakty z kořene ženšenu a maky pro podporu vitality a celkového zdraví.
Více informací
Colfarm
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
85,00 Kč Vč. DPH

(2,83 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

COLFARM Multivitamin max 30 tablet

Colfarm MAX Multivitamin obsahuje vyváženou kombinaci vitaminů a minerálů se ženšenem a extraktem z kořene z maky pro tělesné a duševní zdraví. Účinné látky podporují Vaši imunitu a vitalitu. Vitaminy skupiny B pomáhají snižovat míru únavy a vyčerpání a příznivě ovlivňují energetický metabolismus. Zdravou imunitu podporují vitaminy A, C, D, B6 spolu se zinkem a selenem. Ženšen přispívá k odolnosti organismu vůči stresu.
Colfarm

Parametry

EAN
8595643423634
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Colfarm
1 tableta 1x denně po jídle
Uhličitan hořečnatý, celulóza, kyselina L-askorbová, glukonát zinečnatý, DL-alfa-tokoferyl acetát, amid kyseliny nikotinové, hydroxypropylmethylcelulóza, hořečnaté soli mastných kyselin, fumarát železnatý (II), extrakt z maky, extrakt z kořene ženšenu, glukonát měďnatý (II), D-pantothenát vápenatý, seleničitan sodný (IV), retinol acetát, oxid křemičitý, oxidy a hydroxidy železa, kyanokobalamin, riboflavin, cholekalciferol, betakaroten, polyvinylpyrrolidon, pyridoxin-hydrochlorid, thiamin-hydrochlorid, polyethylenglykol, arabská guma, fylochinon, jodid draselný, D-biotin, oxid titaničitý.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy nelze použít jako náhradu pestré stravy. Zdravý životní styl, včetně pestré stravy, je základem pro udržení dobrého zdraví. Skladujte mimo dosah dětí. Není určeno pro děti do 6 let.

COLFARM Multivitamin max 30...

85,00 Kč