0

Řasové hnojivo sérum 3 ml

Pro nekonečně dlouhé a husté řasy s fascinujícím objemem. Koncentrovaná výživa pro maximální pevnost, pružnost a podporu růstu řas i obočí. Jedinečné složení s isoflavonem Genistein, kofeinem, kreatinem, biotinem a panthenolem.
Více informací
Řasové hnojivo
Skladem
426,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Řasové hnojivo sérum představuje koncentrovanou výživu a péči pro řasy a obočí. Mimořádně účinné složení séra spojuje jedinečnou přírodní složku, isoflavon Genistein, zodpovědnou za podporu růstu řas i obočí, s příznivými účinky kofeinu, kreatinu a biotinu. Složení je navíc doplněno o panthenol, který řasám zajišťuje intenzivní hydrataci a podporuje jejich maximální pevnost a pružnost. Výsledkem pravidelné aplikace Řasového hnojiva jsou nekonečně dlouhé, husté a pružné řasy s fascinujícím objemem. Sérum je vhodné také pro podporu růstu či zvýraznění chloupků obočí, například při jeho nedostatečném růstu či nešetrném protrhání. Kdy je vhodné užívat Řasové hnojivo: při nedostatečné délce, hustotě a objemu řas při špatné kvalitě či poškození řas po permanentním prodlužování nebo nalepování řas při nedostatečném růstu obočí

Parametry

EAN
8594059739698
8594059739698
Léková forma
Sérum
Velikost balení
3 ml
Určeno pro
Dospělí
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Sérum pomocí pěnového aplikátoru naneste 1x denně (optimálně večer před spaním) podél horní i dolní linie řas, případně v oblasti obočí, kde chcete podpořit růst chloupků. Aplikujte na důkladně odlíčený obličej, v dostatečném množství a co nejblíže kořínkům řas či chloupkům obočí, ale tak, aby nedošlo k zanesení séra do oka. Pro dosažení optimálního efektu je nutné sérum aplikovat pravidelně po dobu alespoň 3 měsíců a následně kúru opakovat pro zachování maximálního efektu na délku, hustotu i kvalitu řas a obočí.
Glycerin, panthenol, kreatin, biotin, kofein, isoflavon Genistein.
Neaplikovat při přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Není vhodné pro děti.

Řasové hnojivo sérum 3 ml

426,00 Kč