0

LA ROCHE-POSAY Anthelios Ultralehký sprej pro citlivou pokožku obličeje i těla SPF 50+ 200 ml

Poskytuje velmi vysokou, širokospektrální a fotostabilní ochranu před UVA/UVB zářením. Chrání před škodlivými vlivy slunce.
Více informací
La Roche Posay
Skladem
744,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LA ROCHE-POSAY Anthelios Shaka Ultralehký sprej pro citlivou pokožku obličeje i těla SPF 50+ poskytuje velmi vysokou ochranu před UVA/UVB zářením. Je vhodný pro citlivou pokožku obličeje i těla. Vytváří štít proti paprskům UVA a UVB záření a pomáhá předcházet poškození způsobenému vlivem infračerveného A záření a znečištění. Neštípe v očích. Testováno pod dermatologickou kontrolou. Testováno na alergie. Ultraodolný vůči vodě, potu a písku. Lehká, nelepivá textura. Nezanechává bílé stopy.
La Roche Posay

Parametry

EAN
3337875696838
3337875696838
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
200 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Aplikujte bezprostředně před sluneční expozicí. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení nebo osušení ručníkem. Nestříkejte přímo na obličej. Před aplikací nejdříve naneste do dlaní. Vyhněte se oblasti kolem očí. Pouze k vnějšímu použití.
Aqua / Water, Alcohol Denat., Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Octocrylene, Glycerin, Propanediol, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, C12-22 Alkyl Acrylate/Hydroxyethylacrylate Copolymer, Diisopropyl Adipate, Diisopropyl Sebacate, Dicaprylyl Ether, Triethanolamine, Tocopherol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Drometrizole Trisiloxane, Sodium Polyacrylate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Parfum / Fragrance.
Přehnaná expozice na slunci je nebezpečná. Nevystavujte kojence a malé děti přímému slunci. Nezůstávejte dlouho na slunci, i když používáte ochranný prostředek.Tento produkt nepředstavuje 100% ochranu. Aplikujte bezprostředně před sluneční expozicí. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem. Pro dobrou ochranu dětí používejte pokrývku hlavy, tričko a brýle. Nestříkejte přímo na obličej. Před aplikací nejdříve naneste do dlaní. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody. Zabraňte kontaktu s textiliemi. Uchovávejte mimo dosah dětí. Upozornění: Snížení tohoto množství prostředku podstatně snižuje stupeň ochrany.

LA ROCHE-POSAY Anthelios...

744,00 Kč