0

ESPRICO 60 kapslí

Doplněk stravy ve formě kapslí s příchutí ovoce. Obsahuje omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, hořčík a zinek.
Více informací
ESPRICO
Skladem
514,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Esprico se skládá z vyvážené směsi mořského rybího oleje a pupalkového oleje. Hořčík přispívá k normální činnosti nervové soustavy, k normální psychické činnosti a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Zinek přispívá k normálním rozpoznávacím funkcím.
ESPRICO

Parametry

EAN
4104480320040
4104480320040
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Určeno pro
Děti
Věk od
Od 5 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Engelhard
Pro děti od 5 let: 2 kapsle během jídla nebo po jídle každé ráno a večer. Žvýkací kapsle se polykají nebo žvýkají s malým množstvím tekutiny. Obsah kapsle je také možné vytlačit na lžičku nebo zamíchat do jídla.

Složení (ve 100 g): 21,5% mořského rybího oleje s vysokou koncentrací omega-3, sladidlo: xylitol, zvlhčovadlo: glycerin, citrát hořečnatý, želatina, modifikovaný škrob, rostlinný (sójový olej), triglyceridy se středně dlouhým řetězcem, olej pupalky dvouleté (Oenothera biennis) (1,5g), pomerančová příchuť, emulgátor: sójový lecitin, glukonát zinečnatý, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, barviva: oxid železitý a oxid titaničitý, sladidlo: acesulfam K.

Upozornění pro alergiky: obsahuje produkt z ryb a sóji.

 

 

 

Esprico není určeno pro děti do 5 let. Esprico by se nemělo používat při alergii na některou ze složek, např. ryby, sóju nebo pupalku. Obsahuje sladidla. V případě nadměrného užívání, může mít laxativní (projímavý) účinek. Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

ESPRICO 60 kapslí

514,00 Kč