0

LEROS Cold brew bucco & máta 20x1,5 g

Bylinná směs s bucco a mátou vytvořená speciálně pro přípravu osvěžujícího ledového nápoje. V chuti i vůni dominuje list bucco, který může připomínat jalovec či černý rybíz. Při kratším luhování vynikne lehká svěží chuť bucco, při delším je obohacena o mátové tóny. Přidáním citronové šťávy se původní fialová barva pomalu ve hře odstínů mění na světle růžovou. Nápoj výborně chutná i oslazený cukrem či medem.
Více informací
LEROS
Brzy skladem
68,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Keř bucco, z něhož původní obyvatelé jihozápadní Afriky Khoikhoiové vyvinuli alkoholický nápoj známý jako buchu brandy, dává nápoji jedinečnou růžovofialovou barvu a originální chuť. Máta podtrhuje jeho osvěžující účinky a dodává mu závan kubánského mojita.

 

LEROS

Parametry

EAN
8594740103197
8594740103197
Léková forma
Nálevové sáčky
Velikost balení
30 g
Režim výdeje
Čaje a rostlinné přípravky
Výrobce
LEROS
Leros
1 nálevový sáček vložte do sklenice (250 ml) studené pitné vody a nechte luhovat 12–25 minut. Již po pár minutách se nápoj zabarvuje do fialova, aby nakonec získal jedinečnou růžovofialovou barvu. Připravuje se vždy čerstvý. Určeno k okamžité spotřebě. Dospělí 1–3 sklenice denně. Těhotné a kojící ženy 1 sklenici denně. Nepřekračujte uvedené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let.
List bucco (55 %), nať máty peprné (20 %), květ ibišku (20 %), květ slézu (5 %).
Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku bylinné směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Bez chemických přísad a aromat Bez konzervačních látek. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

LEROS Cold brew bucco &...

68,00 Kč