0

GREEN IDEA Pro maminku - dárková sada

Udělejte radost milované mamince. Dárková sada obsahuje luxusní Bioaktivní krém s hadím jedem, jemný Sprchový olej s lotosovým květem a jojobový BIO olej k regeneraci a vyhlazení pleti.
Více informací
Green Idea
Brzy skladem
605,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Bioaktivní krém s hadím jedem

Vyhlazuje vrásky. Účinný boj proti stárnutí. Luxusní krém vyvinutý na základě nejnovějších poznatků z oblasti fytofarmacie, dermatologie a kosmetické péče. Krém účinkuje po dobu 6 – 8 hodin jako šetrná alternativa botox injekcí. V krému je obsažen syntetický hadí jed, který má vysoký liftingový účinek, vyhlazuje vrásky a upravuje tonus pleti. Hadí jed v malých dávkách zabraňuje ochabování pleti, uvolňuje obličejové svaly, a tak efektivně vyhlazuje vrásky. Krém nabízí účinnou a efektivní pomoc v péči o zralou pokožku obličeje a dekoltu. Podporuje regenerační a hojivé procesy pleti. Vaše pokožka bude po použití krému dokonale vyživená a elastická.

Jojobový olej BIO

Panenský, za studena lisovaný BIO olej. Bez konzervačních látek. Za studena lisovaný vosk získávaný ze semen jojobového stromu je lidově nazývaný jojobový olej. Výjimečný je svojí přirozeností a vyvážeností. Svým složením je takřka identický jako kožní maz, který pokožka přirozeně produkuje ke své ochraně. Olej pokožku vyživuje, revitalizuje, vyhlazuje a regeneruje. Jojoba reguluje hydratovanost pokožky, a tím suché, citlivé a podrážděné pokožce vrací přirozené vlastnosti. Napomáhá redukovat vrásky a bránit jejich tvorbě.

Sprchový olej - Lotos květ

Sprchový olej jemně a šetrně odstraňuje nečistoty z pokožky bez jejího vysoušení, proto je vhodný rovněž na citlivou, suchou a podrážděnou pleť. Olej zanechává na pokožce ochranný film, který posiluje její bariérovou funkci a pomáhá udržet její přirozenou hydrataci. Díky vysoké koncentraci pečujících a čisticích látek stačí aplikovat malé množství oleje. Základní složkou je olej z hroznových jader, který pokožku zjemňuje, vyživuje a ochraňuje. Sprchový olej Lotos květ zanechává na těle sladkou květinovou vůni tohoto dávného symbolu čistoty a znovuzrození.

Green Idea

Parametry

EAN
8595643612229
8595643612229
Výrobce
Green Idea
Doprodej
Ano
Ano
Adresa výrobce
Knínická 2018/7, 664 34 Kuřim, Česká republika

GREEN IDEA Pro maminku -...

605,00 Kč