0

NUTRICIUS Perfect new hair 2x100 tablet + Zinek 25 mg extra 30 tablet

Doplněk stravy pro krásné vlasy a zdravou pokožku. Se zinkem jako dárek.
Více informací
Nutricius
Skladem
411,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NUTRICIUS Perfect new hair 2x100 tablet + Zinek 25 mg extra 30 tablet

Perfect HAIR new - methionin 500 mg obsahuje esenciální aminokyselinu L-methionin, který se podílí na biosyntéze řady bílkovin. L-methionin nedokáže lidský organismus sám vytvořit, a proto musí být tělu dodáván potravou. Přípravek je vhodný pro těhotné a kojící ženy a děti od 6 let. Zinek napomáhá normální funkci imunitního systému, přispívá k normální plodnosti a reprodukci, přispívá k normální syntéze bílkovin, příznivě ovlivňuje stav kostí, vlasů, nehtů a pokožky a chrání buňky před oxidativním stresem.
Nutricius

Parametry

EAN
8594169620589
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Nutricius
Perfect HAIR new - methionin 500 mg: Užívejte 1 tabletu 3x denně. Dostatečně zapijte tekutinou. Zinek EXTRA 25 mg: Užívejte 1 tabletu 1x denně nejlépe po jídle. Dostatečně zapijte tekutinou.
Perfect HAIR new - methionin 500 mg: L-methionin 500 mg v jedné tabletě. Oxid křemičitý, hydrogenfosforečnan vápenatý, stearan hořečnatý, mikrokrystalická celulóza. Zinek EXTRA 25 mg: Zinek 25 mg v jedné tabletě. Glukonan zinečnatý, mikrokrystalická celulóza (objemové činidlo), sodná sůl karboxymethylcelulozy, stearan hořečnatý (protispékavá látka), oxid křemičitý.
Perfect HAIR new - methionin 500 mg: Vhodné pro těhotné a kojící ženy a děti od 6 let. Ukládejte mimo dosah malých dětí. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Pokud tablety zapáchají po síře, není to na závadu. Dodržujte doporučené dávkování. Zinek EXTRA 25 mg: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah malých dětí. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Dodržujte doporučené dávkování.

NUTRICIUS Perfect new hair...

411,00 Kč