1

CERAVE Čisticí gel proti nedokonalostem 236 ml

Čistí póry, zmírňuje nedokonalosti a přebytečný maz a zároveň udržuje ochrannou kožní bariéru.
Více informací
CeraVe
Skladem
341,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

CeraVe Čistiaci gél proti nedokonalostiam pro pleť a pokožku náchylnou k tvorbě pupínků, černých teček a mazu. Se třemi esenciálními ceramidy, kyselinou salicylovou a niacinamidem. Technologie absorbující maz. BEZ PARFEMACE. NEKOMODOGENNÍ. NEVYSUŠUJÍCÍ. Vyvinuto s dermatology.
CeraVe

Parametry

EAN
3337875784054
3337875784054
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
236 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Cerave
Používejte dvakrát denně. Důkladně protřepejte. Vmasírujte čisticí prostředek na vlhkou pokožku. Opláchněte. Vhodné pro pleť náchylnou k tvorbě nedokonalostí. Vyhněte se kontaktu s očima. V případě kontaktu s očima pečlivě vypláchněte vodou. Uchovávejte v chladu a suchu.
AQUA / WATER / EAU, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, GLYCERIN, NIACINAMIDE, SALICYLIC ACID, GLUCONOLACTONE, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CALCIUM GLUCONATE, TRIETHYL CITRATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, TETRASODIUM EDTA, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, HECTORITE, PHYTOSPHINGOSINE, BENZOIC ACID (F.I.L. C274910/1).

CERAVE Čisticí gel proti...

341,00 Kč