0
  • Galmed 3za2

GALMED Ibuprofen 400 mg 30 tablet

Ibuprofen zmírňuje bolest a zánět různého původu, zvláště u onemocnění pohybového ústrojí. Ibuprofen rovněž tlumí horečku, která provází např. nemoci z nachlazení.
Více informací
GALMED
Skladem
59,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek Ibuprofen 400 mg Galmed obsahuje léčivou látku ibuprofen, která patří do skupiny tzv. nesteroidních protizánětlivých léčiv. Zabraňuje tvorbě tkáňových působků, tzv. prostaglandinů, které jsou zodpovědné za vznik bolesti a zánětu a uvolňují se v místě poškození tkáně. Přípravek Ibuprofen 400 mg Galmed se užívá: ke snižování horečky, k léčbě mírné až středně silné bolesti, např. bolesti hlavy včetně migrény, bolesti zad, zubů, pooperační bolesti, bolesti při poraněních měkkých tkání, jako je pohmoždění nebo podvrtnutí, při bolesti svalů a kloubů provázející chřipková onemocnění, při bolestivé menstruaci, v případě zánětlivých a degenerativních onemocnění kloubů a páteře (artritidě a artróze) provázených bolestivostí, zarudnutím, otokem a kloubní ztuhlostí se přípravek používá pouze na doporučení lékaře.
GALMED

Parametry

SUKL kód
0124137
EAN
8594058231209
8594058231209
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Kern Pharma S.A
Akce
Galmed 3za2
Galmed 3za2
Dospělí a dospívající od 12 let s tělesnou hmotností nad 40 kg obvykle užívají 1 potahovanou tabletu jednorázově, nebo v případě potřeby až 3x denně.
Léčivou látkou je ibuprofenum 400 mg v 1 potahované tabletě. Pomocnými látkami jsou: Jádro tablety: kukuřičný škrob, předbobtnalý kukuřičný škrob, mikrokrystalická celulosa, koloidní bezvodý oxid křemičitý, magnesium-stearát. Potahová vrstva: potahová soustava Sepifilm 003 bezbarvá (derivát celulózy, makrogol-2000-stearát), potahová soustava Sepisperse AP bílá (hypromelosa, oxid titaničitý – E171, propylenglykol), makrogol 8000.
Aqua , Cera Alba , Glycerin , Hectorite , Ceteareth-25 , Magnesium Aluminium Silicate , Pearl Powder , Glyceryl Stearate , Sorbus Aucuparia Fruit Extract , Rosa Canina Flower Powder , Ascorbyl Palmitate , Benzyl Alcohol , Ethylhexylglycerin
Registrovaný léčivý přípravek. Před použitím si pozorně přečtěte příbalovou informaci. Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí.

GALMED Ibuprofen 400 mg 30...

59,00 Kč