0

DR. WEISS Herbalmed islandský lišejník tymián 24+6 pastilek

Při suchém a dráždivém kašli. Ulevují od škrábání v krku a hltanu. Mají zklidňující účinky na hlasivky.
Více informací
DR. WEISS
Skladem
113,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

HERBALMED® pastilky se vyrábějí podle původní receptury ve Švýcarsku. Účinnost a jedinečnost tohoto přírodního doplňku stravy zaručuje pečlivě kontrolovaná kvalita a unikátní kombinace více než 20 extraktů z léčivých bylin, medu a vitaminu C. Bonusové balení obsahuje 6 pastilek ZDARMA.
DR. WEISS

Parametry

EAN
8594059735171
8594059735171
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Pastilky
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
Užívejte jednu pastilku 6x denně po 2 až 3 hodinách. U dětí od 3 do 12 let maximálně 4 pastilky denně. Nechejte volně rozpustit v ústech. Pro vyšší účinnost se doporučuje půl hodiny po užití nejíst a nepít.
Pukléřka islandská (Cetraria islandica) – podporuje fyziologické funkce dýchacího systému, zklidňuje dutinu ústní a krk; extrakt ze stélky. Tymián obecný (Thymus vulgaris) – ulevuje od škrábání v krku a hltanu, má zklidňující a příznivý účinek na krk, hltan a hlasivky; extrakt z natě. Pastilky dále obsahují včelí med, extrakt z jedlových pupenů, menthol, mátový olej, eukalyptový olej, tymiánový olej, extrakt špenátu a kopřivy, vitamín C a extrakt z 20 léčivých bylin.
Ukládat mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Určeno pro děti od 3 let. Pastilky jsou vhodné pro celiaky a osoby s bezlepkovou dietou. Pastilky mohou užívat těhotné a kojící matky, které netrpí diabetem nebo potravinovou alergií na některou obsaženou složku.

DR. WEISS Herbalmed...

113,00 Kč