0

DR. MÜLLER Diclofenac 100 mg 12 čípků

Léčivý přípravek určený ke snížení příznaků akutního i chronického zánětu, tlumí bolest, otok a snižuje horečku.
Více informací
DR. MÜLLER
Skladem
159,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Diclofenac čípky patří do skupiny přípravků nazývaných nesteroidní protizánětlivé léky (NSAID). Léčivou látkou je sodná sůl diklofenaku, která snižuje příznaky akutního i chronického zánětu, tlumí bolest, otok a snižuje horečku. Úlevy od bolesti může být dosaženo již po jednorázovém podání, protizánětlivý účinek se projeví až po vyšších dávkách podávaných po několik dnů.

Tento léčivý přípravek je určen pro dospělé k zavádění do konečníku.

Bez doporučení lékaře lze tento přípravek používat k léčbě poúrazové a pooperační bolesti, bolesti hlavy a menstruační bolesti, bolesti zad a bolesti zubů.

Pouze na doporučení lékaře může být tento léčivý přípravek používán k léčbě bolesti a otoků u revmatických poruch s kloubní lokalizací jako je revmatoidní artritida, osteoartritida, ankylozující spondylitida (Bechtěrevova nemoc), různými formami mimokloubního revmatismu (např. zánět šlach, šlachového váčku anebo kloubního pouzdra, zmrzlé rameno, tenisový loket), k léčbě akutního záchvatu dny, záchvatu migrény a akutní ledvinné koliky.

DR. MÜLLER

Parametry

SUKL kód
0215222
EAN
8595610401061
8595610401061
Cesta podání
Rektální
Léková forma
Čípky
Velikost balení
12 ks
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Dr. Müller Pharma s.r.o.
Dr. Müller Pharma s.r.o.

Čípek je určen k zavádění do konečníku po vyjmutí z hliníkové fólie.

Doporučená denní dávka je 100 mg (tj. jeden čípek). Pokud neurčí lékař jinak, zavádí se čípek obvykle jednou denně, nejlépe na noc.

Bez porady s lékařem nepoužívejte přípravek déle než 7 dnů. Pokud se do 3 dnů nebudete cítit lépe nebo pokud se Vám přitíží, poraďte se s lékařem.

Přípravek Diclofenac čípky obsahuje léčivou látku diclofenacum natricum. Jeden čípek obsahuje diclofenacum natricum 100 mg. Pomocnou látkou je tvrdý tuk. 

Registrovaný léčivý přípravek. Před použitím si pozorně přečtěte příbalovou informaci.

DR. MÜLLER Diclofenac 100...

159,00 Kč