0
  • BIODERMA Akce

Bioderma Atoderm Zvláčňující péče - tělový krém 2x500 ml

Výživný krém pro každodenní zvlhčení a obnovu kožní bariéry, určený na suchou až velmi suchou a citlivou pokožku.
Více informací
Bioderma
Brzy skladem
745,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Bioderma Atoderm Zvláčňující péče - tělový krém 2x500 ml

Pokožka je našim ochráncem a hlavním spojencem proti drsným vnějším faktorům (počasí, nevhodná hygiena atd.). Extrémní podmínky mohou vést k vysušení a pocitům dyskomfortu a pnutí. Abychom ji po celý den udrželi vláčnou a hebkou, je důležité pokožku chránit a vyživovat vhodnými denními produkty. Skin Protect Complex™ obsahující niacinamid a kombinaci dvou sacharidů fyzikálně a biologicky obnovuje zdravou kožní bariéru a pomáhá udržovat zásoby vody v pokožce, čímž jí navrací komfort.
Bioderma

Parametry

EAN
8594173430785
8594173430785
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Určeno pro
Dospělí, děti a kojenci
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NAOS
Akce
BIODERMA
Jednou nebo dvakrát denně naneste Atoderm Krém na vyčištěnou a šetrně vysušenou pokožku, nejlépe umytou Atoderm Mycí kostkou. Zvlhčující účinek Atoderm Krém je optimální, když ho nanesete na jemně zvlhčenou pokožku (po koupeli, sprchování, anebo po zvlhčení pokožky vodou ve spreji).
Skin Protect Complex, Niacinamid, Kombinace sacharidů, glyceriny a minerální mastné látky, Patentovaný přírodní komplex D.A.F
WATER (AQUA), MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), GLYCERIN, CETEARYL ISONONANOATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, MYRETH-3 MYRISTATE, CYCLOMETHICONE, STEARETH-21, TOCOPHERYL ACETATE, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, TRIETHANOLAMINE, CETYL ALCOHOL, STEARIC ACID, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, DISODIUM EDTA, CARBOMER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PHENOXYETHANOL.

Bioderma Atoderm...

745,00 Kč