0

BIODERMA Sébium Gel moussant actif 200 ml

Hloubkové čištění mastné pleti se sklonem k akné. Dodává pokožce dokonalou rovnováhu.
Více informací
Bioderma
Skladem
443,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Sébium Gel moussant actif je speciálně vyvinutý pro pleť se sklonem k akné, aby mohl působit na příčiny i následky nedokonalostí již od fáze čištění. Kůže se během puberty mění: je silnější, lesklá, objevují se na ní nedokonalosti různého stupně závažnosti, které někdy přetrvávají až do dospělosti. Kůže se sklonem k akné je chronické zánětlivé onemocnění způsobené hormonální nerovnováhou, nadbytkem nekvalitního kožního mazu a množením bakterií C.acnes.
Bioderma

Parametry

EAN
3701129803400
3701129803400
Léková forma
Gel
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělí a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Sébium Gel moussant actif můžete používat ráno a/nebo večer, dokud nedokonalosti nezmizí. Napěňte gel ve vlhkých dlaních a jemným vmasírováním jej naneste na pokožku.Důkladně opláchněte.
Kombinace kyseliny salicylové a kyseliny glykolové. Glukonát zinečnatý, capryl glukosid. D.A.F. Patent
AQUA/WATER/EAU, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, PROPANEDIOL, GLYCERIN, ZINC GLUCONATE, SALICYLIC ACID, GLYCOLIC ACID, COCO-GLUCOSIDEnGLYCERYL OLEATE, CELLULOSE GUM, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM), INULIN, XANTHAN GUM, MANNITOL, SODIUM CITRATE, XYLITOL, CELLULOSE, FRUCTOSE, GLUCOSE, RHAMNOSE, SODIUM METABISULFITE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE. [BI2005]
V případě nepříjemných pocitů:  mírného zarudnutí apod, aplikujte pouze každý druhý den. Vyhněte se používání Sébium Gel moussant actif společně s isotretinoinem nebo léčbou s vysokým obsahem keratolytických látek. Pokud podráždění přetrvává, přestaňte přípravek používat a poraďte se s lékařem.

BIODERMA Sébium Gel...

443,00 Kč