0
  • BIODERMA Akce

BIODERMA Atoderm Intensive eye 100 ml

Každodenní péče 3v1 pro podrážděná oční víčka: zklidňuje, obnovuje a odstraňuje make-up. Vhodný pro atopiky ve fázy klidu i ve fázy vzplanutí.
Více informací
Bioderma
Skladem
443,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Atoderm Intensive Eye je první péče 3v1 od společnosti BIODERMA, která bojuje proti příznakům podráždění očních víček. ZKLIDŇUJE: Enoxolon se zaměřuje na faktory, které způsobují pocity svědění, a dlouhodobě zklidňuje pleť. OBNOVUJE: Pokožka je po použití okamžitě vyživená, ODSTRAŇUJE MAKE-UP: Kombinace 3 olejů odstraňuje make-up a nečistoty z pleti. Výsledky: pleť je zklidněná a posílená a její komfort je dlouhodobě obnovený.
Bioderma

Parametry

EAN
3701129801963
3701129801963
Léková forma
Krém
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělí, děti a kojenci
Věk od
od narození
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
BIODERMA
BIODERMA
Jednou nebo dvakrát denně; Nanášejte na podrážděná oční víčka. MASÁŽ: Před použitím produktu doporučujeme pleť jemně promasírovat ZATLAČTE NA 3 MÍSTECH, MASÍRUJTE SMĚREM VEN I DOVNITŘ 3x, PROMASÍRUJTE CELOU TVÁŘ SMĚREM KE KRKU. JAKO DENNÍ PRODUKT ČIŠTĚNÍ / ODSTRAŇOVAČ MAKE-UPU: Aplikace: Naneste malé množství Atoderm Intensive eye na horní víčko.oztírejte produkt po celém očním víčku a lehkými krouživými pohyby vmasírujte. Použití tamponu (pouze při remisi): Tamponem setřete make-up od vnitřního koutku směrem k vnějšímu koutku z očních víček a od spodní části řas ke konečkům. JAKO DENNÍ PÉČE: Aplikace: Naneste malé množství produktu velikosti zrnka rýže na oční víčka, směrem od spodního vnitřního koutku oka k vnitřnímu hornímu koutku. Produkt by se neměl nanášet příliš blízko očím (kolem 2 cm).
Exkluzivní technologie LipigeniumTM stimuluje produkci lipidů, Patentovaný komplex Skin Barrier TherapyTM omezuje přilnutí určitých bakterií, Kyselina hyaluronová.
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL/HUILE MINERALE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, DIPROPYLENE GLYCOL, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) SEED OIL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SUCROSE STEARATE, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCYRRHETINIC ACID, SODIUM CITRATE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, MANNITOL, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, XYLITOL, CITRIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, RHAMNOSE, TOCOPHEROL, PHYTOSPHINGOSINE, CERAMIDE NP, SODIUM HYALURONATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CERAMIDE AP, CHOLESTEROL, CARBOMER, XANTHAN GUM, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, CERAMIDE EOP. [BI 478]
Neoplachujte. Vhodný pro samostatné denní použití nebo v kombinaci s dermokortikoidy. Vhodný pro uživatele kontaktních čoček a na citlivé oči. Pouze pro vnější použití. Pokud suchost přetrvává, poraďte se s lékařem

BIODERMA Atoderm Intensive...

443,00 Kč