0
  • Photoderm AKCE

BIODERMA Photoderm AKN Mat Fluid SPF 30 40 ml

Vysoká ochrana smíšené až mastné pleti se sklonem k akné ve formě opalovacího krému.
Více informací
Bioderma
Skladem
464,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

U pleti se sklonem k akné řešíme dilema, jak ji chránit před nežádoucími účinky slunce a zároveň omezit lesk a vznik dalších nedokonalostí. Působením tepla se totiž přirozeně zvyšuje produkce kožního mazu. Je tak obtížné kombinovat produkt péče o problematickou pleť s ochranou proti slunečnímu záření. Photoderm AKN Mat SPF 30 nabízí vysokou ochranu, ale je zároveň dokonale přizpůsobený pleti se sklonem k akné, proto jí nepřidává lesk a nepůsobí na úkor její citlivosti. Proto je pravým dermatologickým přípravkem v péči o mastnou a aknózní pleť, která je vystavena slunci.
Bioderma

Parametry

EAN
3701129801116
3701129801116
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 ml
Určeno pro
Dospělí a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Expirace
30.9.2024
Akce
BIODERMA
BIODERMA
Nánášejte několikrát denně, dle potřeby, rovnoměrně a vydatně naneste na obličej a krk před pobytem na slunci.
Patentovaný komplex Fluidactiv, Kyselina salicylová a kyselina glykolová,
AQUA/WATER/EAU, C12-15 ALKYL BENZOATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], CORN STARCH MODIFIED, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, BRASSICA CAMPESTRIS/ALEURITES FORDII OIL COPOLYMER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, SILICA, DECYL GLUCOSIDE, GLYCOLIC ACID, BORON NITRIDE, SALICYLIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, PROPYLENE GLYCOL, XANTHAN GUM, SODIUM HYDROXIDE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, ECTOIN, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYL GALLATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 573].
Vyhněte se kontaktu s tkaninami. Aplikujte pouze na zdravou pokožku. Nadměrné vystavení slunci může poškodit zdraví i při použití ochrany proti slunci.

BIODERMA Photoderm AKN Mat...

464,00 Kč