0
  • BIODERMA Akce

BIODERMA Atoderm SOS sprej 200 ml

Ultralehký zklidňující sprej s protisvědivým účinkem. Obsahuje výtažky z ambory a zeleného čaje. Poskytuje okamžitý komfort, dlouhotrvající hydrataci a intenzivní ochranu.
Více informací
BIODERMA
Skladem
548,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

VÝHODY

  • Sprej zklidňuje svědění za 60 sekund na dobu 6 hodin
  • Redukuje nutkání ke škrábání a poskytuje okamžitý komfort
  • Poskytuje pocit svěžesti
  • Velmi dobrá snášenlivost
  • Nekomedogenní
  • Ultra lehká textura
  • Neparfemovaný
  • Velmi rychlá aplikace 360° v jednom jednoduchém kroku
  • Nezanechává skvrny na oblečení
  • Vhodný na podrážděnou, suchou až velmi suchou citlivou pokožku
  • Vhodné i pro těhotné ženy

Atoderm SOS Sprej čerpá z nového vědeckého objevu: 2 nové biologické cíle byly definovány jako příčina svědění u pokožky náchylné k atopii nebo psoriáze. Tato péče také působí na jiné biologické mechanismy, které vedou k častému či dočasnému svědění.

Nová technologie Skin Relief (obsahuje výtažky z ambory a zeleného čaje) v kombinaci s enoxolonem blokuje biologický proces odpovědný za svědění.

Patent Skin Barrier Therapy™ chrání i tu nejsušší pokožku před bakteriemi, které zapříčiňují intenzivní svědění. Vitamín PP a skvalen doplňují recepturu, aby dodávaly lipidy potřebné pro posílení kožní bariéry. Patentovaný komplex D.A.F.™ zvyšuje práh tolerance pokožky.

Výsledky:

Pokožka je okamžitě zklidněná a nutkání ke škrábání se trvale redukuje.

 

BIODERMA

Parametry

EAN
3401528546341
3401528546341
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Pro celou rodinu
Věk od
od narození
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
NAOS BIODERMA
Naos Bioderma
Akce
BIODERMA
BIODERMA
Nanášejte tak často, jak je potřeba. Nastříkejte na čistou pokožku ze vzdálenosti 20 cm, v případě potřeby rozetřete. Nechte zaschnout.
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Dipropylene Glycol, Isostearyl Isostearate, Sucrose Stearate, Squalane, Microcrystalline Cellulose, Pentylene Glycol, Glycyrrhetinic Acid, Disodium Edta, Cellulose Gum, D.A.F. (Dermatological Advanced Formulation), Polyacrylate Crosspolymer-6, Tambourissa Trichophylla Leaf Extract, Tocopherol, Lecithin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Niacinamide, Camellia Sinensis Leaf Extract, Fructooligosaccharides, Caprylic/Capric Triglyceride, Laminaria Ochroleuca Extract. [Bi 732]
Před aplikací na obličej nastříkejte na dlaň. Nevdechujte. Lze použít u novorozenců, s výjimkou předčasně narozených dětí. Tento produkt není léčivem. Pokud se stav pokožky nezlepší nebo pokud problém přetrvává, poraďte se s lékařem. Nádoba pod tlakem: při zahřátí může prasknout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Kouření je zakázáno. Nádobku nepropichujte ani nepalte, a to ani po vyprázdnění. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotám, které překračují 50 °C / 122 °F. Ukládejte mimo dosah dětí.

BIODERMA Atoderm SOS sprej...

548,00 Kč