0
BIODERMA Akce

BIODERMA Hydrabio Mléko 250 ml

Hydratační čisticí mléko na odstraňování make-upu.
Více informací
Bioderma
Skladem
507,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Biologický patent Aquagenium, vyvinutý ve výzkumných laboratořích BIODERMA, který je obsažený v Hydrabio Milk, znovu učí pleť, jak aktivovat své přirozené hydratační schopnosti stimulací produkce aquaporinů, vodních kanálů v pokožce, a udržet potřebnou vodu v rovnováze. Každý den narušuje činnost kožních buněk znečištění, stres, chladné počasí apod. V důsledku toho je pak pleť dehydrovaná, napnutá s nepříjemnými pocity a ztrácí jas. Dehydratace pleti vede k dyskomfortu: pocity pnutí a štípání, výskyt šupinek. Bez dostatku vody neplní povrchové vrstvy pleti svou funkci bariéry. V důsledku toho pleť ztrácí svou vláčnost a hebkost a stává se mdlou. Mléko okamžtě hydratuje a hydratace přetrvává až 8 hodin.
Bioderma

Parametry

EAN
3401399694295
3401399694295
Léková forma
Mléko
Velikost balení
250 ml
Určeno pro
Dospělí a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
BIODERMA
Navlhčete vatový tampon a jemně vyčistěte tvář a oči. Pro očištění zbytků make-upu se dále doporučuje použít zvlhčující pleťovou vodu na osvěžení a zpevnění pokožky.
Patent Aquagenium, aktivní hydratační složky, D.A.F. Patent
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, CETEARYL ISONONANOATE, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERALnOIL/HUILE MINERALE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN,nHYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, DISODIUM EDTA, SQUALANE,nXYLITOL, SODIUM HYDROXIDE, NIACINAMIDE, HEXYLDECANOL, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE,nFRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, RHAMNOSE, LAMINARIAnOCHROLEUCA EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS,nTOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 535]

BIODERMA Hydrabio Mléko 250 ml

507,00 Kč