0

BIODERMA Photoderm Sprej SPF 30 200 ml

Opalovací sprej s nejvyspělejší sluneční ochranou. Lehce roztíratelný.
Více informací
Bioderma
Brzy skladem
517,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Hydratační sprej na opalování s vysokým ochraným faktorem kombinuje UV filtry, patentovaný DAF komplex a patentovanou biologickou ochranu, která zlepšuje schopnost pokožky bránit se. Dlouhodobě tak pečuje o zdraví pokožky, která je vystavená slunci. Je lehce roztíratelný, nezanechává bílé stopy ani mastný film. Lehce parfémovaná sprej je multi-odolný (voda, pot, vysoká vlhkost) a nezávadný pro vodní organismy včetně korálů.
Bioderma

Parametry

EAN
3701129803653
3701129803653
Léková forma
Sprej
Velikost balení
200 ml
Určeno pro
Dospělí
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
BIODERMA
Aplikujte rovnoměrně dostatečné množství přípravku před vystavením se slunečnímu záření (menší množství přípravku snižuje úroveň UV ochrany). Pravidelně opakujte. Aplikaci opakujte vždy před a po pobytu ve vodě, setření nebo sportu. Před aplikací na obličej nastříkejte do rukou. Vyhněte se kontaktu s oblečením. Vhodné pro děti od 12 měsíců.
patentovaný DAF komplex a patentovanou biologickou ochranu, SUN ACTIVE DEFENSE PATENT 
AQUA/WATER/EAU, HOMOSALATE, OCTOCRYLENE, ETHYLHEXYL METHOXYCRYLENE, PROPANEDIOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GLYCERIN, DICAPRYLYL CARBONATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, METHYLPROPANEDIOL, C20-22 ALKYL PHOSPHATE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, C20-22 ALCOHOLS, PENTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM CITRATE, COCO-GLUCOSIDE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, ECTOIN, MANNITOL, XANTHAN GUM, XYLITOL, CELLULOSE GUM, SODIUM HYDROXIDE, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 538]
Vyhněte se kontaktu s tkaninami. Pro děti starší 12 měsíců. Kojence a malé děti chraňte před sluncem. Povzbuzujte děti, aby nosily ochranný oděv a používaly produkt na nezakrytých místech. Nadměrné vystavení slunečnímu záření může poškodit zdraví i při použití ochranných prostředků.

BIODERMA Photoderm Sprej...

517,00 Kč