0

BIODERMA Sensibio AR BB krém 40 ml

První dermatologický BB krém určený minimalizující zarudnutí pleti. Dokonalá pokožka a ochrana.
Více informací
Bioderma
Skladem
584,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Sensibio AR BB Krém je první zdokonalující krém na pleť proti zarudnutí a s ochranou před UV paprsky zhoršujícími erytrózu. Brzdí a omezuje VEGF faktor, který je zodpovědný za rozšiřování cév, a tudíž za vznik a přetrvávání zarudnutí. Ovlivňuje a redukuje signální dráhu prozánětlivých faktorů, které zhoršují rozšiřování cév a průběh onemocnění. Obsažené pudry a pigmenty překrývají zarudnutí, zanechávají pleť matnou a sjednocenou.
Bioderma

Parametry

EAN
3701129804049
3701129804049
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 ml
Určeno pro
Dospělí a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Aplikujte ráno na vyčištěnou pleť, rozetřete - dokud textura nesplyne s pletí.
Unikátní patent Rosactiv™ zmírňuje zarudnutí a brání jeho opětovnému vzniku. Patentovaný komplex D.A.F.™ (Dermatological Advanced Formulation) zvyšuje u pleti práh tolerance. Produkt je navíc obohacen o látky se zklidňujícím účinkem: enoxolon, allantoin a kanolový olej.
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN,nCYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, OCTOCRYLENE,nTITANIUM DIOXIDE (CI 77891), HDI/TRIMETHYLOLnHEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, TITANIUM DIOXIDEn[NANO], DIPROPYLENE GLYCOL, PEG-10 DIMETHICONE,nSORBITOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYLnMETHOXYDIBENZOYLMETHANE, CYCLOHEXASILOXANE,nCANOLA/CANOLA OIL/HUILE DE COLZA, IRONnOXIDES (CI 77492), SILICA, PROPYLENE GLYCOL,nDIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER,nDISTEARDIMONIUM HECTORITE, GLYCYRRHETINICnACID, SODIUM CHLORIDE, PENTYLENE GLYCOL, IRONnOXIDES (CI 77491), DIMETHICONE/POLYGLYCERIN-3nCROSSPOLYMER, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL,nDISODIUM EDTA, HYDROGENATED LECITHIN, GLYCINEnSOJA (SOYBEAN) GERM EXTRACT, PROPYLENEnCARBONATE, IRON OXIDES (CI 77499), LAMINARIAnOCHROLEUCA EXTRACT, MANNITOL, PVP, SILICA [NANO],nXANTHAN GUM, XYLITOL, GINKGO BILOBA LEAFnEXTRACT, SODIUM CITRATE, ALLANTOIN, RHAMNOSE,nCETRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE,nLECITHIN, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ALUMINA,nMAGNESIUM OXIDE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES,nTOCOPHEROL, CITRIC ACID. [BI 670]
Dávejte pozor, aby se přípravek nedostal do očí.

BIODERMA Sensibio AR BB...

584,00 Kč