0

BIODERMA Sensibio Defensive 40 ml

Aktivní zklidňující krém s lehkou texturou. Zklidňuje okamžitě a dlouhodobě, posiluje kožní bariéru, chrání pleť před vnějšími agresivními vlivy prostředí, hydratuje až na 12 hodin a zlepšuje kvalitu života lidem s citlivou pokožkou.
Více informací
Bioderma
Skladem
488,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Technologie Defensive působí na příčiny vzniku citlivé pleti a zabraňuje citlivosti vyvolané prostředím a životním stylem tím, že zastavuje bludný kruh zodpovědný za zhoršování citlivé pleti. Ochranné účinky: karnosin a vitamin E představují silné antioxidační prvky, které chrání pleť před vnějšími agresivními vlivy. Posilující účinky: Krém Sensibio Defensive je určen ke každodenní podpoře pokožky při zvládání její citlivosti, ať už je její původ jakýkoli, a zlepšuje tak kvalitu života uživatelů. Dvojitý protizánětlivý účinek: polyfenoly šalvěje červenkořenné omezují hyperreaktivitu pokožky. Ekobiologický průlom pro citlivou pokožku a získanou citlivost, technologie Defensive, působí na oba typy citlivosti a dodává pokožce sílu bránit se a normálně žít, i když je vnější prostředí nepříznivé.
Bioderma

Parametry

EAN
3701129804452
3701129804452
Léková forma
Krém
Velikost balení
40 ml
Určeno pro
Dospělí a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Aplikujte ráno a večer na obličej i krk po očištění pleti. Pleť čistěte ideálně čistícím produktem řady Sensibio. Naneste krém Sensibio Defensive na obličej i krk. Jemně masírujte, dokud se nevstřebá.
AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN,nDICAPRYLYL ETHER, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE,nBUTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE,nGLYCOL PALMITATE, SQUALANE, SUCROSE STEARATE,nMANGIFERA INDICA (MANGO) SEED BUTTER,nPENTYLENE GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYLnACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL,nCARNOSINE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUMnACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER,nMANNITOL, XYLITOL, TOCOPHEROL, SALVIAnMILTIORRHIZA FLOWER/LEAF/ROOT EXTRACT,nRHAMNOSE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL,nPOLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE,nPALMITOYL TETRAPEPTIDE-10. [BI 2012]

BIODERMA Sensibio Defensive...

488,00 Kč