0

AVÈNE Body 24h deodorant 50 ml

Tělový deodorant 24h chrání před zápachem a absorbuje vlhkost. Je vhodný pro veškeré typy citlivé kůže, i pro oholenou nebo depilovanou.
Více informací
AVÈNE
Skladem
320,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

24hodinový deodorant poskytuje dlouhotrvající ochranu proti zápachu a snižuje pocit vlhkosti díky dvojici antibakteriálních látek a absorpčnímu pudru. Je obohacený o komplex zklidňujících olejů, který zklidňuje a hydratuje pokožku, a jeho jemná vůně poskytuje příjemný svěží pocit. Jeho vysoce tolerantní složení bez alkoholu, které nezanechává bílé ani žluté stopy, je vhodné pro veškeré typy citlivé pokožky, a to i té, která je oholená a depilovaná.

BENEFITY

  • Chrání před zápachem (24 hodin)
  • Výborná snášenlivost pro citlivou pokožku.
  • Hydratuje s příjemným pocitem svěžesti.
AVÈNE

Parametry

EAN
3282770389043
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
AVENE
Aplikujte na čistou a suchou kůži.
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). ISODECYL NEOPENTANOATE. PENTYLENE GLYCOL. ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZA SATIVA STARCH). WATER (AQUA). HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. DIMETHICONE. BENZOIC ACID. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) OIL (BUTYROSPERMUM PARKII OIL). CAMELINA SATIVA SEED OIL. CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL). CETRIMONIUM CHLORIDE. CITRIC ACID. DIMETHYL PHENYLPROPANOL. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE. HYDROXYCAPRIC ACID. LYSINE. POLYSORBATE 60. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM POLYACRYLATE. SORBITAN ISOSTEARATE. SORBITAN STEARATE. SQUALANE. ZINC RICINOLEATE.

AVÈNE Body 24h deodorant 50 ml

320,00 Kč