0

AVÈNE Cold Cream Koncentrovaný krém na ruce 50 ml

Vyživuje a chrání před vnějšími vlivy (větrem, chladem, atd.) suchou pokožku rukou.
Více informací
AVÈNE
Skladem
261,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Jemně parfemovaný vyživující krém na ruce byl testovaný v extrémně chladných podmínkách. Vytváří na pokožce ochranný film, zanechává ruce jemné, nemastné a nelepí. Tradiční lékárenská receptura Avène Cold cream vyživuje, zklidňuje a chrání pokožku před chladem a vysušením. Jeho bohatá textura zajišťuje 24hodinovou hydrataci a umožňuje postupné uvolňování účinných látek, snadnou aplikaci a rychlé vstřebání. Navrací namáhané pokožce rukou pružnost a pocit intenzivního komfortu.
AVÈNE

Parametry

EAN
3282770145779
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé
Věk od
2
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
AVENE
Kdykoli dle potřeby. Rozetřete v dlaních a lehkou masáží naneste na hřbety rukou. V případě velmi suchých a/nebo podrážděných rukou naneste lehkým poklepáním a jemně rozetřete.
Termální voda Avène. Cold crem.
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CETEARYL ALCOHOL. POLYMETHYL METHACRYLATE. GLYCERYL STEARATE. ALUMINUM SUCROSE OCTASULFATE. PEG-100 STEARATE. BEESWAX (CERA ALBA). BENZOIC ACID. BISABOLOL. CAPRYLYL GLYCOL. CETEARYL GLUCOSIDE. CETYL ALCOHOL. FRAGRANCE (PARFUM). HYDROXYPROPYL GUAR. SODIUM HYDROXIDE. WATER (AQUA)
Pouze pro vnější použití. Vyvarujte se kontaktu s očima.

AVÈNE Cold Cream...

261,00 Kč