0

AVÈNE XeraCalm A.D Relipidační krém 400 ml

Vyživující krém pro suchou pokožku se sklonem k atopickému ekzému a svědění.
Více informací
AVÈNE
Skladem
713,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Krém přináší úlevu suché pokožce se sklonem k atopickému ekzému a svědění. Obsahuje jedinečnou kombinaci aktivních látek. Technologie Sterilní kosmetika® uchovává přípravek sterilní po celou dobu jeho používání a společně s dokonale hermeticky uzavřeným ochranným obalem s pumpičkou jsou pro vaši pokožku a kožní mikrobiom zárukou vysoce účinné péče a bezpečnosti. Přípravek je vhodný pro kojence, děti i dospělé. Neobsahuje konzervační látky, je bez parfemace a nekomedogenní. Vyvinuto s cílem minimalizovat riziko vzniku alergických reakcí.
AVÈNE

Parametry

EAN
3282770154597
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
400 ml
Určeno pro
Dospělé a děti
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
AVENE

1-2x denně krém naneste do dlaní a rozetřete po celém těle. Pro jemnou aplikaci rozetřete krém nejprve v dlaních a následně naneste dlouhými tahy na celé tělo.

Cer-omega. I-modulia.
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). CETEARYL ALCOHOL. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CETEARYL GLUCOSIDE. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT. ARGININE. CARBOMER. EVENING PRIMROSE OIL/PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS. GLYCINE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL
Pouze pro vnější použití. Vyvarujte se kontaktu s očima.

AVÈNE XeraCalm A.D...

713,00 Kč