0

WALMARK Cell Shield protect 30 tablet

Silná antioxidační ochrana na buněčné úrovni. Unikátní složení L-karnosinu a rutinu obohacené o zinek a vitaminy B2 a C, pro kvalitní život běhěm stárnutí.
Více informací
Walmark
Brzy skladem
432,00 Kč Vč. DPH

(14,40 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

WALMARK Cell Shield protect 30 tablet

Cell Shield PROTECT- Ochranný komplex určený zejména pro užívání na NOC obsahující L-karnosin a rutin. Složení je obohaceno o zinek a vitaminy B2 a C, které působí jako velmi účinné antioxidanty. Ty bojují proti nadměrnému množství volných radikálů, které urychlují vznik příznaků stárnutí. Účinky hlavních složek: L-karnosin se v těle přirozeně vyskytuje zejména v orgánech se zvýšenými energetickými nároky, jako je mozek, CNS a srdce. Jeho množství však s věkem rapidně klesá. Vitaminy B2, C a zinek působí jako velmi účinné antioxidanty, které bojují proti nadměrnému množství volných radikálů v těle. Za jejich vznik může například nevyvážená strava, konzumace alkoholu, kouření, stres, ale také znečištěné životní prostředí nebo UV záření, které prokazatelně urychlují příznaky stárnutí. Vitamin C je prospěšný pro tvorbu kolagenu a společně se zinkem pomáhá udržet pleť pružnou a pevnou, což je žádoucí pro mladistvý vzhled. Zinek je rovněž důležitý pro metabolismus základních živin, udržení ostrého zraku a podporuje také kognitivní funkce (jako je paměť, koncentrace či jasná mysl). Walmark Cell Shield PROTECT: Silná antioxidační ochrana buněk určená pro užívání na noc. L-karnosin a rutin obohacené o zinek a vitaminy B2 a C. L-karnosin je doporučováno užívat zejména během stárnutí. Obohaceno o velmi často opomíjený vitamin B2 (riboflavin), jehož nedostatkem trpí až 60% dospělé populace. Organická citrátová forma zinku pro jeho optimální vstřebatelnost.
Walmark

Parametry

EAN
8596024017503
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Walmark

Užívejte 1–2 tablety denně, nejlépe večer s jídlem. Zapijte dostatečně tekutinou. Pro maximální efekt užívejte pravidelně každý den.

L-karnosin 250 mg, vitamin C 150 mg, rutin 30 mg, vitamin B2 0,7 mg, zinek 5 mg v jedné tabletě.

Látky protispékavé (uhličitan vápenatý, celulosa, stearát hořečnatý, oxid křemičitý, talek), L-karnosin, kyselina L-askorbová, rutin (prášek), stabilizátory (hydroxypropyl methylcelulosa, hydroxypropylcelulosa), citrát zinečnatý, barvivo (oxid titaničitý), koncentráty (jablko, černý rybíz, ředkvička, spirulina), triglyceridy, riboflavin.

Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

WALMARK Cell Shield protect...

432,00 Kč